exposities & clinics

zondag, juni 30th, 2013

Expositie: TV Rosmalen

Kunst aan de muur TV Rosmalen

In april, mei en juni 2013 hebben enkele werken bij Tennisvereniging Rosmalen gehangen. Het doek “R U Feelin’ Lucky?” werd verkocht.


dinsdag, januari 11th, 2011

Expositie: Perron 3 in Rosmalen

Mijn doeken zijn van 11 januari tot eind februari 2011  te zien bij Perron 3 in Rosmalen. Een aantal nieuwe doeken, die nog nooit waren tentoongesteld hangen er, maar natuurlijk ook de “gouwe ouwe”… Gaat kijken, het hangt er echt mooi bij.

Voor iedereen uit het zuiden van het land de ideale gelegenheid mijn werk te gaan bekijken!


dinsdag, juni 22nd, 2010

Schilderclinic: Diagnostiek voor U

Schilderclinic Diagnostiek voor U

Schilderclinic Diagnostiek voor U

Eind mei 2010 heeft Selmer een groep zeer enthousiaste dames van Diagnostiek voor U in Den Bosch (Diagnostisch Centrum) begeleidt bij het schilderen van een aantal doeken voor op de diverse locaties. De clinic was een verrassing voor de dames, voor wie die dag in het teken stond van de teambuilding.

De middag begon met het uitdelen van de schorten en het materiaal. Ook de groepen werden random ingedeeld. Zo ontstonden er onverwachte groepjes en werd het teamwork echt getest.

Het eindresultaat was er; 9 prachtige, zeer verschillende doeken. Ze hebben allemaal een plekje gekregen op kantoor, in de hal of op een prikpost.

Het was een geweldig geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar!

Kijk hier voor alle foto’s


dinsdag, juni 22nd, 2010

Expositie: Galerie Oost 99

Expositie bij Galerie Oost 99 in Hoorn

Expositie bij Galerie Oost 99 in Hoorn

Op 20 juni 2010 was het zover; mijn eerste expositie in een galerie werd geopend. Met nog zes andere, gerenommeerde kunstenaars is een deel van mijn werk de komende 6 weken te zien in Hoorn bij Galerie Oost 99 van Anni en Raymond.

De opening was erg feestelijk. Onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje kon ik kennismaken met een paar andere kunstenaars en andere genodigden.

Kijk hier voor alle foto’s


woensdag, april 21st, 2010

Expositie: Sociale Verzekeringsbank

Expositie: Sociale Verzekeringsbank

Expositie: Sociale Verzekeringsbank

Bekijk hier een fotoverslag van de expositie bij de Sociale Verzekeringsbank in Amstelveen.All content © Copyright 2019 by selmerheine.nl.
Subscribe to RSS Feed – Posts or just Comments

Powered by WordPress
Designed by Graph Paper Press